eStudent Logo
Zlatni indeks otvara prijave za Povjerenstvo

Zlatni indeks otvara prijave za Povjerenstvo

Autor: Jelena Bekić, 05. 12. 2022.

Početak prijava studentskih udruga za Povjerenstvo Zlatnog indeksa počinje 5. 12. 2022. godine, a prijave se zatvaraju 15. 1. 2023. godine.

Postani član i odaberi najbolje!

Zlatni indeks jedinstveni je projekt koji povezuje akademsku i gospodarsku zajednicu. Akademska zajednica nagrađuje gospodarsku zajednicu zbog njezine kontinuirane prisutnosti kroz stručno usavršavanje i razvoj studenata, a poduzeća s osvojenom nagradom postaju atraktivna opcija studentima pri pronalasku prakse ili posla. Nagrađivanje poduzeća provodi se od strane stručnog Povjerenstva kojeg čine prijavljene studentske udruge.

Prijaviti se možete putem forme

Poduzeća se nagrađuju u 6 kategorija: Stručne prakse, Stipendije, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stručna potpora i organiziranje projekata, Najbolji imidž i Posebna nagrada Povjerenstva. 

Akademska zajednica zahvalna je prijavljenim poduzećima zbog doprinosa razvoja studenata u poslovnom svijetu i investiranju u budućnost, a to su odlučili pokazati posebnim priznanjem „Prijatelji studenata“ koje se dodjeljuje od 2014. godine. Ovim priznanjem odaje se posebna zahvala svim prijavljenim poduzećima koja su odlučila učiniti korak naprijed. Također, od ove godine se uvodi nova klizna kategorija „Sport i zdravlje studenata“.

Za više informacija posjetite našu web stranicu i pretplatite se na eSTUDENT newsletter. Prisutni smo i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri