eStudent Logo
PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Autor: Ivana Kužić, 06. 02. 2024.

Izlet na buduće radno mjesto projekt je eSTUDENTovog tima STARTER. Kroz projekt studenti imaju priliku otići u razna poduzeća i vidjeti kako sve funkcionira iznutra. 

Ovaj mjesec odredište Izleta na buduće radno mjesto je PwC (PricewaterhouseCoopers), a najviše bi mogao zainteresirati studente ekonomskog ili pak elektrotehničkog usmjerenja. Izlet će se održati 15. veljače 2024. od 13 sati na adresi Heinzelova 70.

Prijave na izlet traju od 5. do 11. veljače, broj mjesta je ograničen, a radionice su namijenjene studentima završnih godina diplomskih studija kao što su EFZG, FER i PMF. Svi zainteresirani moraju se prijaviti putem forme.

Tema radionice „Personal brand“ koju će održati Darija Dominković, Human Capital Manager fokusirati će se na pitanje „Kako izgraditi vlastiti brend koji će biti prepoznatljiv, a ujedno i jedinstven?“ Poslije održane radionice studentima će se predstaviti različiti odjeli; consulting, deals, porezni odjel, odjel revizije, actuary services/Capital Markets and Accoutnting Advisory Services (CMAAS), svako predstavljanje trajat će od 5 do 10 minuta, a zatim slijedi obilazak tijekom kojega će studenti dobiti upute o tome što bi se od njih očekivalo i što bi sve naučili kao dio PwC tima. PwC trenutno ima otvorene radne pozicije za studente te je ovo prava prilika za otkriti više o ovome poduzeću.

Saznaj više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri