eStudent Logo
Upoznaj Informacijske tehnologije i postani našim novim članom

Upoznaj Informacijske tehnologije i postani našim novim članom

Autor: Lara Kovačević i Jelena Bekić, 07. 09. 2023.

Prijave za nove članove sve su bliže. Stoga, spremni dočekajte eSTUDENTov pristupni proces. Najveća studentska udruga u Hrvatskoj ima 8 skupina i 19 timova, a odabir koju skupinu odabrati i čiji član postati nije lako. 

Što su Informacijske tehnologije?

Informacijske tehnologije ujedno su i skupina i tim. Ovi računalni specijalci odgovorni su za postojanje upravo ove stranice na kojoj se nalaziš, ali i za brojne interne sustave zahvaljujući kojima međusobno komuniciramo. IT u konačnici ima za cilj pružati tehničku podršku za sve programe koje Udruga posjeduje, a koji se mogu svrstati u Informacijske tehnologije. Također, zbog njihove podrške na svim projektima koje timovi provode, oni konstantno komuniciraju s ostalim članovima iz drugih timova. 

Neki od većih projekata na kojima rade su Career Speed Dating i Business Matchmaker na kojima su prisutni od početka do samog kraja projekata. 

Zašto je IT baš za tebe?

Novu eSTUDENTovu godinu započeli smo ePODCASTom i tema nove epizode je upravo IT u kojoj koordinator (osoba koja je prošla avanture i člana i voditelja tog tima) govori što se očekuje od njihovog budućeg člana, koliko je predznanja potrebno, ali i što eSTUDENT može ponuditi tebi u daljnjem razvitku.

“Kao član možeš naučiti programske jezike kroz naše radionice, ali i kroz sam rad u timu te u konačnici možeš raditi na pravim aplikacijama i upoznavati se s bazama podataka i sa svime što je potrebno za izradu neke web aplikacije. Svima bih predložio da se prijave jer i oni koji nemaju velikog iskustva mogu iskoristiti ovu priliku kao uvod u programerski svijet. Tu ćete osjetiti kako je to raditi u timu, dobit ćete znanje o web aplikacijama i promjenama na webu, naučit ćete raditi u CMS sustavu i još puno toga. Definitivno možete očekivati puno znanja, ali i puno zabave”, objasnio nam je koordinator IT skupine, Edi Graovac

A na pitanje zašto se ove godine odlučio za koordinatora, odgovorio je: “U skupini sam ostao jer i dalje želim razvijati vještine i znanje koje se nadograđuje iz godine u godinu. Neke stvari koje sam otkrio kao voditelj sada otkrivam kao koordinator, dolazim do novih alata koje Udruga koristi, a dosta stvari koje naučim u Udruzi mogu primijeniti i u poslovnom svijetu što se doista cijeni.”

Za više detalja poslušaj naš podcast i postani našim članom. Vidimo se!

Saznaj više!

Više informacija o samoj udruzi i ostalim skupinama pronađi na našoj web stranici. Prisutni smo i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatiti se i na naš newsletter, ali isto tako i na Youtube kanal gdje ćeš pronaći i ostale epizode podcasta.

Ostale objave

25. 09. 2023.

Skupina Community čeka na vašu prijavu

Odlučite se za tim iz skupine Community.

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri