eStudent Logo
Sva partnerska poduzeća koja imaju želju i ove su godine pozvana sudjelovati u najvećem studentskom natjecanju iz računovodstva u Hrvatskoj

Sva partnerska poduzeća koja imaju želju i ove su godine pozvana sudjelovati u najvećem studentskom natjecanju iz računovodstva u Hrvatskoj

Autor: Sara Blaslov, 08. 01. 2024.

Tim Računovodstvo i financije udruge eSTUDENT već šestu godinu za redom u suradnji s Gospodarskom i akademskom zajednicom organizira Accounting Battle, najveće studentsko natjecanje iz računovodstva u Hrvatskoj s ciljem pružanja prilike studentima da pokažu svoje računsko znanje i vještinu potencijalnim poslodavcima te pritom steknu praktično iskustvo. 

Prijave za natjecanje traju 31. siječnja 2024. godine, a prijaviti se mogu sva poduzeća koja su registrirane pravne osobe sa sjedištem ili podružnicom u Republici Hrvatskoj. 

Prijavite se natječaj putem poveznice, a za sva pitanja se možete javiti na accounting.battle@estudent.hr !

Što je Accounting Battle?

Natjecanje se sastoji od dva kruga u kojima studenti nastoje pokazati svoje znanje rješavajući teorijske i praktične zadatke u području računovodstva za koje su se odlučili opredijeliti. Prvi, odnosno teorijski krug natjecanja nije eliminacijski, već uključuje uspoređivanje bodova koje su natjecatelji ostvarili, te se na taj način odabiru pet najboljih studenata iz svake kategorije koji ulaze u drugi krug koji podrazumijeva rješavanje zadataka računskog oblika, a održat će se 15. ožujka 2024. godine. Drugi krug uključuje rješavanje jednog od triju ponuđenih poslovnih slučaja.

Accounting Battle je prava prilika za poslodavce koji se žele povezati sa studentskom zajednicom i pritom stupiti u kontakt s potencijalnim zaposlenicima.

Saznaj više!

Za više informacija o projektima eSTUDENTa posjetite našu web stranicu i profile na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, TikToku i YouTubeu. Prijavite se i na naš newsletter kako biste bili u toku s radom Udruge.

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri