eStudent Logo
Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Autor: Katarina Antolković, 23. 02. 2021.

PLIVA kao najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj posluje gotovo čitavo stoljeće zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji te neprestanom ulaganju u svoje sustave. PLIVA u Hrvatskoj s oko 2000 zaposlenih, svoje poslovanje temelji na istraživačko-razvojnim projektima i sustavnim ulaganjima u proizvodnju i nove visoko sofisticirane tehnologije kako bi kontinuirano unaprijedila svoju konkurentnost na najzahtjevnijim inozemnim tržištima. 

Sudjeluju i razvijaju mnogobrojne projekte za studente kako bi nakon završetka studija imali potrebne vještine za zaposlenje. Tako je razvijen i projekt Postani PLIVIN stipendist u kojem dodjeljuju stipendije najboljim studentima iz područja farmacije, kemije, inženjerstva i tehnologije u Hrvatskoj. Prve korake suradnje s PLIVOM zainteresirani učenici i studenti ostvaruju putem stručne prakse ili obavljanjem studentskih poslova. PLIVA studentima nudi mogućnost upoznavanja procesa te mnogobrojnih stručnjaka koji rade na novim projektima.

 

 

Već niz godina sudjeluju i podupiru rad Udruge kao partneri na mnogobrojnim eSTUDENT projektima. U prostorijama PLIVE 11. veljače potpisan je ugovor za projekte: LUMEN Business kao Premium partner, Regular partner za STARTER i partner na ovogodišnjem Zlatnom indeksu. Ugovor je potpisao glavni tajnik eSTUDENTa Dino Korunić i predsjednik Uprave PLIVE Mihael Furjan.

.

Ostale objave

16. 01. 2022.

Prijave za LUMEN Engineering su otvorene!

Pronađi svoju frekvenciju: do 31. siječnja prijavi se na LUMEN Engineering natjecanje s područja elektrotehnike

14. 01. 2022.

Prijave za LUMEN Development su otvorene!

Otvorene su prijave za LUMEN Development. Prijavi se, pokaži svoje sposobnosti i osvoji nagrade!

13. 01. 2022.

Počinju prijave poduzeća za sudjelovanje u Zlatnom indeksu

Zlatni indeks već dvanaestu godinu zaredom omogućuje studentima da nagrade poduzeća za kontinuirani doprinos razvoju akademske zaj...

10. 01. 2022.

Bright minds, bright ideas!: otvorenje LUMEN platforme

Otvorenje LUMEN platforme za studentska natjecanja održat će se u petak 14. siječnja u prostorijama Studentskog Centra.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri