eStudent Logo
Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Autor: Jelena Bekić, 24. 09. 2023.

Nova akademska godina znači nova prilika za postati članom najveće studentske Udruge u Hrvatskoj! Ako želiš obogatiti iskustvo studiranja, steći nova znanja i vještine, upoznati nove ljude i stvoriti kontakte, raditi na zanimljivim projektima, ali u isto vrijeme se zabavljati – na pravom si mjestu!

Prijavi se na naš pristupni proces putem poveznice, a prijave su otvorene od petka 22. 9. 2023. do petka 13. 10. 2023. godine. 

U rad Udruge uključujete se volonterski, a poznato je koliko se danas volontiranje cijeni i koliko ono može biti korisno. Ustrajete li do kraja akademske godine, zaslužit ćete i certifikat koji ćete moći priložiti u svoj životopis. 

Udruga se sastoji od čak 8 skupina i 19 timova. Na našoj web stranici i na Youtube kanalu pronaći ćete članke i podcaste u kojima možete saznati sve o skupinama i odabrati onu za koju mislite da bi se najbolje uklopili. Nemojte oklijevati jer će godina proći brzo, a uspomene ostati zauvijek. 

Na kojem god fakultetu studirali ili što god da vas zanima sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ako se jednog dana vidite u poslovnom svijetu tu su skupine STARTER i Project Management. Ako ste društvenjaci, zanimate se za teme ekologije i humanitarnosti tu je naša skupina Community. Kreativni ste, volite društvene mreže, fotografiju i pisanje? Onda je skupina Content Management pravi izbor za vas! Pravnici i ekonomisti, pridružite nam se u skupini Financije. ITjevci, iskažite svoje sposobnosti u skupini Informacijske Tehnologije. Ako ste ikad maštali o organizaciji događaja, važna vam je briga za mentalno zdravlje i volite raditi s ljudima onda vas čekamo u skupini Ljudski Potencijali. Navedenim skupinama sjedište je u Zagrebu, ali imamo i još jednu skupinu koja djeluje u Varaždinu - naša Mreža izvrsnosti, eSTUDENT Mreža Varaždin

Osiguraj svoje mjesto u jednom od timova i zaviri u mali studentski svijet pun vrijednosti kojima se vodimo, a to su: networking, edukacija, proaktivnost i humanitarnost

Kako funkcionira pristupni proces?

eSTUDENTov pristupni proces sastoji se od dva dijela. Prvi dio će vam biti vidljiv odmah kada kliknete na poveznicu. Tu rješavate zadatke za određeni tim koji odaberete, a oni vam otvaraju vrata prema drugom dijelu procesa. Na drugom dijelu vas čeka intervjuu s budućim voditeljima. Ako još ne možete predočiti što vas sve čeka ne brinite jer imamo rješenje i za to! Za sve one koji se još uvijek dvoume i žele čuti više informacija pripremamo događaj na kojem će moći saznati sve što ih zanima. 

Drago mi je, eSTUDENT! 

Drago mi je, eSTUDENT je panel osmišljen da predstavi rad Udruge, ali i svih skupina i timova. Nakon što poslušaš panel možeš pitati za dodatne informacije o pojedinoj skupini ili timu. Ako se zainteresiraš za određeni tim imaš priliku i razgovarati s budućim voditeljima ili koordinatorima koji će ti dati više informacija. Panel će se održati u petak 6. 10. 2023. godine u Caffe baru Žabac (Jarunska ulica 1, Zagreb) s početkom u 20:00 sati. Također, nakon panela družit ćemo se i na prvom zajedničkom partyju. 
 

Saznaj više!

Sve o našim skupinama i više informacija o pristupnom procesu možete pronaći na web stranici. Pratite nas i na Facebooku, Instagramu i LinkedIn profilu. Pretplatite se na naš newsletter. Na Youtube kanalu poslušajte podcaste u kojima možete saznati sve detalje o našim skupinama.

Ostale objave

30. 11. 2023.

Pridruži nam se i ove godine u osvještavanju studenata o društveno odgovornom poslovanju

Krenule su prijave za CSR in spotlight kojemu je cilj osvijestiti studente o društveno odgovornom poslovanju

24. 11. 2023.

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Na drugi Izlet ove godine vodimo te u Zagrebačku banku, sve detalje otkrij u nastavku

23. 11. 2023.

Career Speed Dating - prilika koja se ne propušta i epizoda koju trebate poslušati

U novoj epizodi ePODCASTa saznaj sve o Career Speed Datingu.

20. 11. 2023.

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri