eStudent Logo
Uspješno je završena i posljednja faza humanitarnog projekta namijenjenog životinjama, ali i Udruzi koja bi ubrzo mogla postati azil!

Uspješno je završena i posljednja faza humanitarnog projekta namijenjenog životinjama, ali i Udruzi koja bi ubrzo mogla postati azil!

Autor: Ivana Zupčić, 31. 05. 2022.

Novi humanitarno-ekološki projekt studentske udruge eSTUDENT, “Šapa humanitarnosti” uspješno je priveden kraju, a sve zahvaljujući sudionicima velikog srca. Nakon više radionica i više održanih termina aukcije, nadmašili smo i vlastita očekivanja.

Od viška glava ne boli!

Višak majica prikupljenih u prvoj fazi same radionice sudionicima definitivno nije zadao glavobolje! Moglo bi se reći da ih je to dodatno motiviralo da ispletu dvostruko više igračaka od planiranog te je samim time ukupno ispleteno 260 igračaka, iako je prvotni cilj bio 100. Sve igračke su na kraju rasprodane, a doniranim novcem se pomoglo Udruzi “Šapa u srcu” kako bi ostvarila svoj cilj u bezbrižnom zbrinjavanju životinja. Od prodaje se prikupilo 10.330,00 kn, od čega se 6.086,00 kn potrošilo na 454 kg hrane, a s ostatkom je pokriven dio veterinarskih troškova Udruge Šapa u srcu.

Posebne zahvale uputili bi prijateljima projekta koji su bez sumnje pristali na suradnju, a samim time i prepoznali potencijal Šape humanitarnosti! Od samog početka pa do kraja sudjelovalo je 16 poduzeća i udruga, kao i Veterinarska škola u Zagrebu i Filozofski fakultet u Zagrebu. Među njima se kriju poduzeća koja nesebično pružaju podršku udruzi eSTUDENT u ovom, ali i drugim projektima, a to su: Altpro, Barta, Bonsai Tech, Čisteći medvjedići,  Decode, DuoD Design, Drumtidam, Ernst&Young, Humana Nova, Ina, Infinum, Lider, Pliva, Pet centar, Syntio, Tvornica tekstila Trgovišće, te također Veterinarska škola u Zagrebu i Filozofski fakultet u Zagrebu na kojima su bile odrađene radionice.

Saznaj više!

Kako bi popratio sve informacije o Udruzi i projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u ovoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

 

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri