eStudent Logo
Upoznajte skupinu Project Management

Upoznajte skupinu Project Management

Autor: Jelena Bekić, 04. 09. 2023.

Uskoro počinje eSTUDENTov pristupni proces. Odaberi idealan tim za sebe u najvećoj studentskoj udruzi u Hrvatskoj i obogati se za jedno nezaboravno iskustvo. Udruga broji osam skupina, a prva s kojom ćemo vas upoznati je skupina Project Management. 

Odluči se za jedan od timova i prijavi se na naš pristupni proces!

Timovi

Skupina Project Management jedna je od većih skupina Udruge, a sastoji se od četiri tima. Timovi koji čine Project Management skupinu su Business, Data Science, Development i Engineering. Svaki tim zahtjeva dobru organizaciju, komunikativnost i kreativnost. Budući članovi ove skupine postat će dio projektnih timova koji kroz godinu organiziraju i provode natjecanja, radionice i još puno toga.

Svaki od timova organizira po jedno natjecanje. U Business području je to LUMEN Business natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva. Tim Dana Science organizira LUMEN Data Science natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka. Tim Development provodi LUMEN Development natjecanje koje je najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija. Ako se odvažiš prijaviti za tim Engineering steći ćeš znanja o LUMEN Engineering natjecanju u izradi praktičnih rješenja u području elektrotehnike. No, ne trebate se uplašiti poslovnog dijela jer je on također protkan i zabavom.

Zašto se prijaviti?

Što sve članovi mogu očekivati od skupine Project Management otkrio nam je koordinator skupine Matej Galić

Budući članovi mogu očekivati prije svega jedno odlično iskustvo i puno novih poznanstava. Naučit će usavršiti svoje komunikacijske i organizacijske vještine, ali i vještine upravljanja vremenom i prezentacijske vještine koje će im puno značiti u budućem poslovnom životu. Surađivat će s raznim partnerima i natjecateljima, a organizirat će razne radionice i natjecanja.

Na pitanje zašto bi se trebali prijaviti na naš pristupni proces, Matej je odgovorio: „Prijavu u eSTUDENT bih opisao jednom riječju – prilika. Dobit ćeš priliku za unaprjeđenje svojih komunikacijskih i organizacijskih vještina, priliku za networking, ne samo s drugim članovima Udruge već i s drugim studentima koji se prijavljuju na naše aktivnosti, ali i s našim partnerima. Na taj način ti se i nudi prilika da nađeš posao baš u nekom od tih poduzeća. Uz sve to, imat ćeš priliku odlično se zabaviti i družiti s nama, a godina će ti proletjeti za tren oka. Veselimo se upoznati te!“

Za dodatne informacije i opširniju sliku čime se skupina bavi, pogledajte naš podcast u kojem su gostovali Matej Galić, koordinator same skupine i Martina Galović, voditeljica Data Science tima. 

Saznaj više!

Više informacija o samoj udruzi, pronađite na web stranici. Pratite nas i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Ne zaboravite se pretplatiti i na naš newsletter, ali isto tako i na Youtube kanal gdje će izlaziti i ostale epizode podcasta. 

Ostale objave

25. 09. 2023.

Skupina Community čeka na vašu prijavu

Odlučite se za tim iz skupine Community.

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri