eStudent Logo
Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Autor: Jelena Bekić, 21. 09. 2023.

Na korak smo do početka novog pristupnog procesa na koji se svi zainteresirani mogu prijaviti i postati članom najveće studentske Udruge u Hrvatskoj. Već smo vas upoznali s nekoliko eSTUDENTovih skupina, a ako se još niste pronašli ni u jednoj možda je došao trenutak za to! U nastavku otkrijte zašto je skupina STARTER tako posebna.

Prijavi se na naš pristupni proces i napravi prvi korak prema poslovnom svijetu.

Postanete li član STARTER tima zasigurno ćete izbrusiti organizacijske i komunikacijske vještine. Ova skupina kroz velike projekte povezuje poslodavce i studente. Korištenjem poslovne komunikacije kroz izravni kontakt s poduzećima olakšat ćete si ulazak u neizbježni poslovni svijet. 

„Poslodavcima pomažemo pronaći zaposlenike koji će se savršeno uklopiti u njihovo poduzeće, a studentima posao koji je najbliži njihovim karijernim interesima“ , objasnila nam je jedna od voditeljica tima, Simona Marušić.

Stekni iskustvo kroz rad na velikim projektima Udruge!

Skupina radi na čak četiri projekta i na STARTER Sustavu. Njihova dva najveća projekta su Career Speed Dating i Business Matchmaker. Putem projekta Career Speed Dating surađuju s FER-om, a suradnjom s Ekonomskim Fakultetom uspješno se provodi i Business Matchmaker. Ova dva projekta koncipirana su kao kratki razgovori s različitim skupinama poduzeća, prilikom kojih studenti imaju priliku upoznati predstavnike poduzeća i iskusiti se u intervjuu za posao. 

Također, bave se i organizacijom projekta Izlet na buduće radno mjesto gdje se posjećuju razna poduzeća i studenti imaju priliku sudjelovati na njihovim radionicama. Skupina je poznata i po projektu Karijerni Aerodrom koji se provodi kroz pet dana predavanja, radionica i panela vezanih za karijerni razvoj. Putem navedenih projekata budući članovi razvit će organizacijske i komunikacijske vještine, boraviti u poslovnom okruženju te tako dobiti mogućnost pronalaska prakse ili posla.

Skupina STARTER djeluje i kroz STARTER Sustav u koji su se svi studenti slobodni prijaviti te pronaći posao prema svojim preferencijama, ali i u bilo koje doba poslati CV koji će vrijedni članovi tima pregledati i poslati natrag uz komentare za doradu. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku gdje ćete ponude za posao dobivati direktno u mail pretinac!

Svi smo se bar jednom susreli s mukama sastavljanja spomenutog životopisa. Neka vam to više ne bude problem jer ćete ovdje naučiti kako treba izgledati dobar životopis. A kada to savladate s lakoćom ćete moći ispravljati i tuđe životopise. 

Na pitanje zbog čega je odlučila ostati u Udruzi, Simona je odgovorila:

„Odlučila sam ostati u Udruzi najprije zbog dobrih i pozitivnih ljudi bez kojih ova Udruga ne bi ni bila takvo odlično iskustvo kakvo i je, a osim toga sam i puno toga naučila i razvila brojne vještine tijekom prošle godine. Kao voditeljica sam odlučila ostati jer sam si htjela dati dodatan izazov organiziranja jednog velikog projekta i vođenja tima, što smatram da će mi na kraju godine biti veliko postignuće.“

Obogatite iskustvo studiranja i zakoračite u poslovni svijet gdje ćete bez pritiska razvijati vještine i steći znanje o ovom području.

„Novim članovima želim reći da bi im naš tim, kao prvo, bila savršena prilika za networking s brojnim poznatim poduzećima, što mislim da je i vrlo korisno za njihov karijerni put, ali isto tako, naučit će i bolje organizirati svoje vrijeme i doraditi svoje komunikacijske vještine“ , poručuje Simona. 

No, to nije sve! Poslušajte i našu novu epizodu podcasta u kojoj pričamo o svim detaljima koji bi vas mogli zanimati. 

Saznaj više!

Za sve ostale informacije posjeti našu web stranicu, ali i STARTER Sustav. Pratite nas i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatom na naš newsletter budite među prvima koji će saznati sve novosti. Na našem Youtube kanalu pogledajte i ostale epizode podcasta. 

Ostale objave

30. 11. 2023.

Pridruži nam se i ove godine u osvještavanju studenata o društveno odgovornom poslovanju

Krenule su prijave za CSR in spotlight kojemu je cilj osvijestiti studente o društveno odgovornom poslovanju

24. 11. 2023.

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Na drugi Izlet ove godine vodimo te u Zagrebačku banku, sve detalje otkrij u nastavku

23. 11. 2023.

Career Speed Dating - prilika koja se ne propušta i epizoda koju trebate poslušati

U novoj epizodi ePODCASTa saznaj sve o Career Speed Datingu.

20. 11. 2023.

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri