eStudent Logo
Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Autor: Jelena Bekić, 21. 09. 2023.

Na korak smo do početka novog pristupnog procesa na koji se svi zainteresirani mogu prijaviti i postati članom najveće studentske Udruge u Hrvatskoj. Već smo vas upoznali s nekoliko eSTUDENTovih skupina, a ako se još niste pronašli ni u jednoj možda je došao trenutak za to! U nastavku otkrijte zašto je skupina STARTER tako posebna.

Prijavi se na naš pristupni proces i napravi prvi korak prema poslovnom svijetu.

Postanete li član STARTER tima zasigurno ćete izbrusiti organizacijske i komunikacijske vještine. Ova skupina kroz velike projekte povezuje poslodavce i studente. Korištenjem poslovne komunikacije kroz izravni kontakt s poduzećima olakšat ćete si ulazak u neizbježni poslovni svijet. 

„Poslodavcima pomažemo pronaći zaposlenike koji će se savršeno uklopiti u njihovo poduzeće, a studentima posao koji je najbliži njihovim karijernim interesima“ , objasnila nam je jedna od voditeljica tima, Simona Marušić.

Stekni iskustvo kroz rad na velikim projektima Udruge!

Skupina radi na čak četiri projekta i na STARTER Sustavu. Njihova dva najveća projekta su Career Speed Dating i Business Matchmaker. Putem projekta Career Speed Dating surađuju s FER-om, a suradnjom s Ekonomskim Fakultetom uspješno se provodi i Business Matchmaker. Ova dva projekta koncipirana su kao kratki razgovori s različitim skupinama poduzeća, prilikom kojih studenti imaju priliku upoznati predstavnike poduzeća i iskusiti se u intervjuu za posao. 

Također, bave se i organizacijom projekta Izlet na buduće radno mjesto gdje se posjećuju razna poduzeća i studenti imaju priliku sudjelovati na njihovim radionicama. Skupina je poznata i po projektu Karijerni Aerodrom koji se provodi kroz pet dana predavanja, radionica i panela vezanih za karijerni razvoj. Putem navedenih projekata budući članovi razvit će organizacijske i komunikacijske vještine, boraviti u poslovnom okruženju te tako dobiti mogućnost pronalaska prakse ili posla.

Skupina STARTER djeluje i kroz STARTER Sustav u koji su se svi studenti slobodni prijaviti te pronaći posao prema svojim preferencijama, ali i u bilo koje doba poslati CV koji će vrijedni članovi tima pregledati i poslati natrag uz komentare za doradu. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku gdje ćete ponude za posao dobivati direktno u mail pretinac!

Svi smo se bar jednom susreli s mukama sastavljanja spomenutog životopisa. Neka vam to više ne bude problem jer ćete ovdje naučiti kako treba izgledati dobar životopis. A kada to savladate s lakoćom ćete moći ispravljati i tuđe životopise. 

Na pitanje zbog čega je odlučila ostati u Udruzi, Simona je odgovorila:

„Odlučila sam ostati u Udruzi najprije zbog dobrih i pozitivnih ljudi bez kojih ova Udruga ne bi ni bila takvo odlično iskustvo kakvo i je, a osim toga sam i puno toga naučila i razvila brojne vještine tijekom prošle godine. Kao voditeljica sam odlučila ostati jer sam si htjela dati dodatan izazov organiziranja jednog velikog projekta i vođenja tima, što smatram da će mi na kraju godine biti veliko postignuće.“

Obogatite iskustvo studiranja i zakoračite u poslovni svijet gdje ćete bez pritiska razvijati vještine i steći znanje o ovom području.

„Novim članovima želim reći da bi im naš tim, kao prvo, bila savršena prilika za networking s brojnim poznatim poduzećima, što mislim da je i vrlo korisno za njihov karijerni put, ali isto tako, naučit će i bolje organizirati svoje vrijeme i doraditi svoje komunikacijske vještine“ , poručuje Simona. 

No, to nije sve! Poslušajte i našu novu epizodu podcasta u kojoj pričamo o svim detaljima koji bi vas mogli zanimati. 

Saznaj više!

Za sve ostale informacije posjeti našu web stranicu, ali i STARTER Sustav. Pratite nas i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatom na naš newsletter budite među prvima koji će saznati sve novosti. Na našem Youtube kanalu pogledajte i ostale epizode podcasta. 

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri