eStudent Logo
Upoznaj premium partnere natjecanja Accounting Battle!

Upoznaj premium partnere natjecanja Accounting Battle!

Autor: Hana Peter, 05. 03. 2023.

Accounting Battle već petu godinu zaredom pruža priliku svim zainteresiranim studentima da se okušaju u najvećem i najuzbudljivijem računovodstvenom natjecanju. Cilj natjecanja je stvoriti ugodnu i produktivnu atmosferu među prijavljenim studentima i prisutnim poduzećima unutar koje će se natjecateljima pružiti uvid u očekivanja poslodavaca. Moguća je i poslovna ponuda uz koju će se moći okušati u praksi. 

Premium partneri ovogodišnjeg natjecanja su Deloitte d.o.o. te  PLIVA i Privredna banka Zagreb koji su ujedno i strateški partneri Udruge.  

Deloitte d.o.o. je jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog i financijskog savjetovanja tvrtkama iz različitih gospodarskih sektora. Na svjetskoj razini, zahvaljujući globalnoj mreži tvrtki članica u više od 150 zemalja, Deloitte raspolaže vrhunskim svjetskim ekspertima na temelju kojih pomaže uspješnosti svojih klijenata u njihovom poslovnom okruženju. 415 000 Deloitteovih stručnjaka posvećuje se jačanju društvene odgovornosti tvrtke i izgradnji povjerenja javnosti. 

Deloitte Hrvatska jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije te poslovnog financijskog savjetovanja, a navedene usluge pruža više od 250 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva.

PLIVA, farmaceutsko poduzeće sa sjedištem u Zagrebu, ujedno je i drugi premium partner natjecanja Accounting Battle. Pliva je vlasnik više od 380 patenata, a najveći je uspjeh postigla otkrićem makrolidnog antibiotika, azitromicina, poznatoga pod tržišnim imenom Sumamed. Svoje je poslovanje proširila pripajanjem više farmaceutskih kompanija u Poljskoj, Češkoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i dr. Zahvaljujući uspješno provedenoj privatizaciji, širenju na nova tržišta i operacijama u velikom broju zemalja, PLIVA je iz lokalne prerasla u snažnu regionalnu kompaniju i postala jedan od najpoznatijih brendova u regiji Srednje i Istočne Europe. PLIVA, danas članica Teva grupe, najveća je farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i vodeća u regiji Južnoj i Istočnoj Europi. 

Privredna banka Zagreb d. d., članica Intesa Sanpaolo Grupe, moderna je financijska institucija u samom vrhu hrvatskog bankarstva s dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja. 

Druga najveća banka u Hrvatskoj, osnovana 1966. godine pruža proizvode i usluge u području bankarstva s građanstvom, bankarstva za mala i srednja poduzeća te korporativnog bankarstva. Institucija je vlasnik PBZ Card d.o.o., PBZ-Leasing d.o.o te drugih specijaliziranih poduzeća, uključujući PBZ Invest (društvo za upravljanje fondovima), PBZ stambenu štedionicu te PBZ nekretnine. Sa svojih 18 podružnica i više od 200 poslovnica i ispostava te s razvijenom mrežom banaka kćeri, PBZ pokriva cjelokupan teritorij Hrvatske. 

Natjecanje se odvija u 3 kruga, a upravo u posljednjem krugu opisana partnerska poduzeća  priredit će poslovne slučajeve s područja poreznog, financijskog i upravljačkog računovodstva. 

Ukoliko želite postati dio Accounting Battle natjecanja, prijaviti se možete putem obrasca sve do 10. ožujka.

Saznaj više!

Za više informacija o cjelokupnoj  udruzi eSTUDENT i nadolazećim događajima posjetite našu web stranicu. Ostanite u tijeku s budućim projektima i zapratite nas na Instagram, Facebook ili LinkedIn profilu. Ukoliko želite dobivati vijesti iz eSTUDENTa, pretplatite se na newsletter

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri