eStudent Logo
U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Autor: Lara Kovačević, 20. 11. 2023.

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa!

Nakon predstavljanja eSTUDENTovih skupina, započinjemo novi serijal epizoda o poduzećima. Kako bismo ti približili različite industrije, odlučili smo ugostiti poduzeća za koja su studenti zainteresirani.

Novi gost našeg ePODCASTa je Stipe Katušić, Development Team Lead u KING ICTu, poduzeću čija je specijalnost stvaranje naprednih ICT rješenja koja pozitivno utječu na društvo i poslovanje. 

KING ICTu sjedište je u Zagrebu, a imaju urede i u Osijeku, Rijeci i Splitu odakle nam dolazi i Stipe Katušić. Njihov rad može se primijetiti svakodnevno – osmislili su aplikaciju za javni prijevoz te aplikaciju za upis u srednje škole i fakultete. Poznati su i na međunarodnom tržištu o čemu najbolje svjedoči implementacija SIEM rješenja iz sfere cyber securityja za NATO Agenciju (NCIA). 

Imaju i KING ICT Akademiju – program besplatne edukacije i plaćene prakse – nakon koje studenti koji se najviše iskažu nerijetko ostanu i raditi u Kingu. Studenti u praktičnom dijelu uz pomoć mentora izrađuju aplikacije koje se kasnije zaista koriste interno u tvrtki.

Imaju brojne timove koji rade na različitim rješenjima: softverska, infrastrukturna i aktivna mrežna rješenja, rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Sama rješenja razvijaju prema preporukama metoda ITIL, IPMA i Agile, primjenjujući PMI metodologiju i koristeći najbolje od Scrum i Kanban metodologije.

Želiš li otkriti više o KING ICTu, njihovoj Akademiji i zašto im je važno surađivati sa studentima, ovdje poslušaj novu epizodu ePODCASTa.

Saznaj više!

Želite li znati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na naš newsletter kako ne biste propustili najnovije obavijesti.

Ostale objave

30. 11. 2023.

Pridruži nam se i ove godine u osvještavanju studenata o društveno odgovornom poslovanju

Krenule su prijave za CSR in spotlight kojemu je cilj osvijestiti studente o društveno odgovornom poslovanju

24. 11. 2023.

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Na drugi Izlet ove godine vodimo te u Zagrebačku banku, sve detalje otkrij u nastavku

23. 11. 2023.

Career Speed Dating - prilika koja se ne propušta i epizoda koju trebate poslušati

U novoj epizodi ePODCASTa saznaj sve o Career Speed Datingu.

20. 11. 2023.

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri