eStudent Logo
Tvoje ništa, nekome sve: korištene sportske rekvizite možeš donirati već ovog tjedna!

Tvoje ništa, nekome sve: korištene sportske rekvizite možeš donirati već ovog tjedna!

Autor: Filip Dešman, 01. 03. 2023.

Humanitarni projekt udruge eSTUDENT i pripadajućeg tima Dobrotvorne i ekološke aktivnosti s nazivom Nepotrebno je nekome potrebno ovog tjedna kreće s prikupljanjem donacija. Projekt će se realizirati pod novim sloganom Tvoje ništa, nekome sve te će ponovno odaslati univerzalnu poruku prema kojoj je malo potrebno da se razvesele drugi i pritom učine dobra djela. Predmeti koji se ove godine mogu darovati su sportski rekviziti, a sav će se prikupljeni materijal potom donirati domovima za nezbrinutu djecu na području Zagreba i okolice.

Otprije korišteni, ali i dalje uporabljivi, neoštećeni i čisti sportski rekviziti moći će se donirati ovog četvrtka i petka (2. i 3. ožujak), te tri dana početkom sljedećeg tjedna; od 6. do 8. ožujka na ovim lokacijama:

  • Studentski dom Stjepan Radić (navedenim danima od 11 do 16 sati)
  • Kampus Borongaj (navedenim danima od 11 do 15 sati)

Potrepštine koje spadaju pod sportsku građu te su samim time dobrodošle za doniranje su lopte svih namjena, prostirke, vijače, reketi i loptice za stolni tenis i badminton, ploče za šah i pripadajuće figurice, utezi od jednog ili dva kilograma te dječje role uz brojne druge srodne rekvizite.

Benefiti sudjelovanja nemaju kraja

Osim izrazitog humanitarnog karaktera i osvješćivanja važnosti koju pomoć prema potrebitima može imati u našoj zajednici, vrijednost projekta je i u njegovoj ekološkoj odgovornosti. Naime, doniranjem već korištenih potrepština čuva se okoliš te se čini malen, ali važan korak koji usporava nepovoljan ciklus mahnite nabavke, a potom potencijalnog bacanja ovakvih predmeta.

Isti je projekt kroz prethodne tri godine uspješno donirao preko 5 000 komada i 900 kilograma raznovrsnih materijala, stoga nam se i ove godine pridruži te nastavi činiti dobra djela!

Saznaj više!

Za više informacija o projektu Nepotrebno je nekome potrebno, ali i o drugim humanitarnim događanjima koje Udruga realizira – nastavi pratiti web stranicu. Zanimljiv sadržaj objavljujemo na društvenim mrežama pa zato naše profile pronađi na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Za dodatnu dozu pravovremenih informacija preporučujemo newsletter kojeg na tvoju e-adresu šaljemo svakog mjeseca.

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri