eStudent Logo
STARTER te vodi u Netgen: dođi i vidi kako poduzeće funkcionira iz prve ruke

STARTER te vodi u Netgen: dođi i vidi kako poduzeće funkcionira iz prve ruke

Autor: Lara Kovačević, 18. 03. 2023.

STARTERov projekt Izlet na buduće radno mjesto prilika je za sve studente koji žele vidjeti kako poduzeće funkcionira iznutra.

Peti po redu Izlet održat će se u poduzeću Netgen (Savska cesta 182, 1. kat) 31. ožujka 2023. u 10 sati. Prijaviti se mogu svi studenti koji žele postati frontend i backend developeri, studenti tehničkih smjerova, studenti koje zanima vođenje projekata, UI, UX u sklopu interdisciplinarnih razvojnih timova i studenti koji žele bolje razumjeti osnovni razvojni proces te biti u mogućnosti sudjelovati u komunikaciji s razvojnim timovima.

Prijaviti se možeš putem forme, a prijave traju od 21. do 27. ožujka.

Tema radionice je Get your GIT together. Git je alat za upravljanje izvornim kodom koji omogućuje programerima da učinkovito surađuju na projektima i upravljaju izmjenama u kodu tijekom vremena. Kroz skup kratkih, zabavnih i interaktivnih vježbi pokazat će se kako koristiti git u razvojnom timu. Radionica će studentima donijeti uvid u praktično korištenje gita kojeg developeri koriste prilikom razvoja aplikacije i tijekom rada na promjenama u programskom kodu. Nakon radionice slijedi kratka rasprava i druženje. Predviđeno trajanje Izleta je 3 sata.

Netgen je domaće IT poduzeće koje je 2002. godine osnovalo nekolicina kolega s FER-a. Danas okuplja oko 40 stručnjaka te se čvrsto profiliralo u implementaciji web i digitalnih rješenja, koristeći suvremene metodologije i open source tehnologije.

Netgen je pretežno usmjeren na razvijanje i dizajn kompleksnih digitalnih rješenja, većinom za strana tržišta (primarno DACH regiju i Norvešku), ali i za brojne domaće klijente, pri čemu usluge uključuju istraživanje, evaluaciju korisničkog iskustva, dizajn, tehničku implementaciju te kontinuiranu podršku u rastu digitalnih proizvoda klijenata. Netgen je 2021. otvorio i ured u Zürichu, te prošle godine u Osijeku. Svako ljeto od 2002. godine održava i svoju ljetnu konferenciju za web stručnjake - Web Summer Camp. Prema Clutchu, Netgen je jedna od najboljih developerskih tvrtki u Hrvatskoj 2021. godine te je uvršten među 100 najboljih IT tvrtki na globalnom B2B tržištu. Prošle godine, Netgen je dobio nagradu Najbolji poslodavac (treće mjesto u kategoriji malih tvrtki).

Saznaj više!

Ukoliko želite znati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri