eStudent Logo
Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

Autor: Paola Božiković, 27. 05. 2023.

LUMEN Business jedno je od četiri područja LUMEN natjecanja. Cilj natjecanja je ostvarivanje suradnje između proaktivnih studenata/ica i poduzeća, a partneri ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja su GDi, PBZ, L’Oréal i KPMG.

U današnjem globaliziranom poslovnom okruženju, tvrtke se suočavaju s brojnim izazovima. Za uspjeh je potrebno imati pouzdane partnere koji mogu pružiti stručno znanje i podršku. Jedno od vodećih poduzeća u tom području je KPMG. 

KPMG je međunarodna mreža revizijskih, poreznih i savjetodavnih poduzeća s korijenima koji sežu u 19. stoljeće. Ime KPMG dolazi od četiri osnivača: Klynveld, Peat, Marwick i Goerdeler. Ovi su poduzetnici u svojim zemljama osnovali revizijske tvrtke koje su s vremenom narasle i spojile se u ono što danas znamo kao KPMG.

Usluge

KPMG pruža širok spektar usluga koje obuhvaćaju reviziju, poreze, savjetovanje o poslovanju, financijsko upravljanje, rizik i usklađenost te tehnologiju. Kroz svoje revizijske usluge, KPMG pomaže tvrtkama u provjeri financijskih izvještaja kako bi se osigurala transparentnost i pouzdanost informacija. Porezno savjetovanje pruža stručne savjete o poreznim strategijama i optimizaciji poreznih obveza. Savjetovanje o poslovanju obuhvaća širok spektar usluga, poput strategije, transformacije poslovnih procesa i upravljanja rizikom. Financijsko upravljanje pruža podršku u optimizaciji financijskih procesa i poboljšanju performansi, a usluge rizika i usklađenosti pomažu tvrtkama u identifikaciji i upravljanju rizicima te usklađivanju s propisima. KPMG također nudi usluge vezane uz tehnologiju, poput kibernetičke sigurnosti, analitike podataka i digitalne transformacije.

Vrijednosti poduzeća

KPMG je utemeljen na jakim vrijednostima koje čine srž njihovog rada. Te vrijednosti uključuju integritet, profesionalnost, kvalitetu, inovaciju i suradnju. Osim navedenih vrijednosti, KPMG također pridaje veliku važnost i drugim aspektima koji oblikuju njihov rad i odnos s klijentima kao na primjer održivost, globalna istraživanja i izvještaji, obrazovanje i razvoj zaposlenika te digitalna transformacija.

Globalna prisutnost

KPMG ima snažnu globalnu prisutnost s utočištem u Amsterdamu. Kroz svoju mrežu od preko 200.000 stručnjaka u preko 150 zemalja, KPMG pruža usluge širokom spektru klijenata, od malih i srednjih poduzeća do velikih multinacionalnih korporacija. Njihove usluge obuhvaćaju sve aspekte poslovanja, pružajući klijentima stručne savjete i podršku. Kroz inovaciju i tehnologiju, KPMG ostaje na čelu industrije, prilagođavajući se mijenjajućim potrebama klijenata i pomažući im da ostvare svoje poslovne ciljeve. 

Saznaj više! 

Ako želiš biti u tijeku sa svim novim događajima koje organiziramo, zaprati nas na Instagramu, pretplati se na naš newsletter, i prati sve što objavljujemo na webuFacebooku i LinkedInu!

Ostale objave

25. 09. 2023.

Skupina Community čeka na vašu prijavu

Odlučite se za tim iz skupine Community.

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri