eStudent Logo
Pripremite kalkulatore jer su prijave za Accounting Battle upravo počele!

Pripremite kalkulatore jer su prijave za Accounting Battle upravo počele!

Autor: Hana Peter, 28. 02. 2023.

Neka se pripremi svatko tko želi pokazati svoje znanje i okušati se u najvećem natjecanju iz područja računovodstva u Republici Hrvatskoj jer su prijave za Accounting Battle otvorene do 10.ožujka.

Natjecanje je i ove godine organizirao eSTUDENTov tim Računovodstvo i Financije te tako omogućio zainteresiranim i  ambicioznim studentima da svoje računovodstveno umijeće pokažu potencijalnim poslodavcima te tako steknu priliku za obavljanje prakse ili zaposlenja. 

Ovogodišnji Accounting Battle odvijat će se u tri kruga. Prvi i drugi krug natjecanja održat će se online i neće biti eliminacijski, već će se bodovi zbrajati pa tako u treći krug natjecanja prolazi po 5 studenata s najvećim brojem ukupnih bodova za svaku od 3 kategorije. Važno je napomenuti kako će zadaci u prvom i drugom krugu biti jednaki za sve kategorije.

Prvi krug će se sastojati od teorijskih pitanja, drugi od računske provjere znanja, dok će u trećem krugu natjecatelji rješavati jedan od tri ponuđena casea, a svaki od njih ima svog Premium partnera. S određenim predstavnikom (Premium partnerom) natjecatelji će se susresti u zadnjem krugu kojeg su, prilikom prijave na natjecanje izabrali kod odabira kategorije (casea) za koju su se odlučili. Broj prijava za svaku kategoriju bit će ograničen.

Nakon provedbe intervjua, svaki će Premium partner odlučiti o pobjedniku svoje kategorije koji će osvojiti novčanu nagradu od 700 EUR. Ovogodišnji Premium partneri su Deloitte d.o.o te PLIVA i PBZ koji su ujedno strateški partneri Udruge. Svaki Premium partner predstavljat će jedno od područja računovodstva: porezno (Deloitte d.o.o), financijsko (PLIVA) i upravljačko (PBZ) računovodstvo.

Prijavite se na Accounting Battle klikom na obrazac i pobijedite u najpoznatijoj računovodstvenoj utrci koja vas čeka!

Saznaj više!

Za više informacija o cjelokupnoj eSTUDENT udruzi i nadolazećim događajima posjetite našu web stranicu. Ostanite u tijeku s budućim projektima i zapratite nas na Instagram, Facebook ili LinkedIn profilu. Ukoliko želite dobivati vijesti iz eSTUDENTa, pretplatite se na newsletter

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri