eStudent Logo
Prijavite svoje poduzeće na ovogodišnji Business Matchmaker i započnite uzbudljivu potragu za novim talentima!

Prijavite svoje poduzeće na ovogodišnji Business Matchmaker i započnite uzbudljivu potragu za novim talentima!

Autor: Nevena Bosanac, 09. 02. 2024.

Projekt Business Matchmaker predstavlja inovativan način uspostavljanja kontakata između talentiranih studenata i njihovih potencijalnih poslodavaca putem brzog i efikasnog speed dating formata. Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb u suradnji s eSTUDENTovim timom STARTER, i ove godine organizira ovaj jedinstveni događaj u kojemu ,,obje strane, i studenti i poslodavci, imaju priliku steći vrijedna iskustva i obostranu korist”. Događanje će se održati 24. i 25. travnja 2024. na Ekonomskom fakultetu - Zagreb. 

Dinamična inicijativa omogućuje studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb iznimnu priliku za susret “licem u lice” s budućim poslodavcima, uspostavljanje važnih veza te stvaranje mogućnosti za daljnji profesionalni razvoj. Glavni cilj ovog projekta je potaknuti studente na razvoj i unapređenje vlastitih vještina samoprezentacije, te istovremeno omogućiti  poslodavcima upoznavanje studenata iz područja koje su izabrali, upoznavanje kroz osmominutne intervjue i predstavljanje prilika za razvoj karijere u njihovoj organizaciji.

,,Jedno jako lijepo iskustvo”, zaključak je poslodavaca koji su do sada sudjelovali. Ukoliko od mladih ljudi očekujete ,,komunikativnost, otvorenost, spremnost na učenje i timski rad kako bi krajnji rezultat bio što bolji te kako bi u konačnici cijelo poduzeće moglo izvući najviše benefita”, tada je Business Matchmaker odlična prilika da vaše poduzeće pronađe nove, još neotkrivene talente

Ukoliko vas je zainteresirala ova izvanredna prilika za obostrani rast i napredak, kako vašeg poduzeća tako i prijavljenih studenata, pozivamo vas da se prijavite do 24. veljače 2024. ispunjavanjem obrasca na linku. Radujemo se vašoj prijavi i mogućnosti da zajedno stvorimo uspješnu i produktivnu suradnju!

Za više informacija o samom projektu možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetiti službenu web stranicu: Business Matchmakera

 

Saznajte više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

Ostale objave

01. 03. 2024.

Ko da je rođendan – naša najveća proslava godine!

Pripremite se za nezaboravnu proslavu jer eSTUDENT slavi svoj 20. rođendan!

28. 02. 2024.

Kuda za vikend?!

Od jazza i soula, preko rocka i metala pa sve do techna i reggaetona… Gdje izaći ako ti je dosta „žaruljica“?

26. 02. 2024.

Studenti i studentice! Priprema, pozor jer prijave za Accounting Battle počinju - SAD!

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na šesto izdanje natjecanja Accounting Battle!

22. 02. 2024.

Na trećem Izletu upoznali smo PwC Hrvatska

Na trećem Izletu na buduće radno mjesto ugostio nas je PwC Hrvatska gdje su nam otkrili kako funkcioniraju

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri