eStudent Logo
Prijavi se na kulinarsko natjecanje Brocoola!

Prijavi se na kulinarsko natjecanje Brocoola!

Autor: Lucia Jezerčić, 01. 03. 2023.

Ove godine održava se 12. izdanje eSTUDENTovog projekta Mozak voli zdravo pod okriljem tima POPZNAN. Nesvakidašnji i po nas važan projekt koji ističe važnost svakodnevne pravilne prehrane i uklapanje zdravih namirnica u istu. Cilj je educiranje mladih o načinima pripreme namirnica, tjelovježbe i vođenje zdravog života.

Projekt se sastoji od edukativnih predavanja i radionica (konferencija) te studentskog kulinarskog natjecanja Brocoola. Brocoola pruža studentima priliku da pokažu svoje znanje i kulinarske sposobnosti u pripremanju nutritivno bogatih i zdravih, a za pripremu jednostavnih obroka.  Natjecanje je otvoreno za sve studentice i studente koje zanima pravilna prehrana i koji se žele okušati u svojim kulinarskim sposobnostima. Iz godine u godinu se bira glavni zadatak i tema natjecanja, a ove godine je to „Dobitna kombinacija“.

Unutar ovogodišnje teme biraju se tri ili više namirnica s popisa, uz pomoćne namirnice, te s njima smisliti jelo vrijedno pobjede. Naravno, od zadanih namirnica koje se smatraju „zdravim“ poput voća, povrća i orašastih plodova. 

I ove godine očekuju vas brojne vrijedne nagrade, ne samo za pobjednike natjecanja već smo se potrudili nagraditi 6. - 10. mjesta za manje nagrade, najbolje sniman i najkreativniji video 2 nagrade, 1. - 5. mjesto najveće nagrade (finalisti), i omogućili smo goodie bag za sve sudionike konferencije.

Njihovom svakodnevnom konzumacijom i postepenim unošenjem u prehranu stvaraju se razne zdravstvene dobrobiti za naš organizam.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene od 1. 3. do 17. 3. gdje se možete prijaviti i za predavanja i edukativne radionice vezane uz Brocoolu. Obavezno se prijavi na linku i ne propusti priliku poboljšati kvalitetu svog zdravlja.

Saznaj više!

Ako te zanima nešto više o ovom projektu kao i ostalim projektima naše Udruge, na našem webu možeš pronaći dodatne informacije. Također nas potraži i na našim društvenim mrežama: FacebookuInstagramuLinkedInu stranicama. A ako nemaš vremena sve provjeravati, pretplatom na naš newsletter obavještavat ćemo te o najvažnijim događajima i projektima.

 

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri