eStudent Logo
Prijave poduzeća na CSR in spotlight službeno otvorene: prenesite svoja znanja o društveno odgovornom poslovanju!

Prijave poduzeća na CSR in spotlight službeno otvorene: prenesite svoja znanja o društveno odgovornom poslovanju!

Autor: Filip Dešman, 09. 11. 2022.

eSTUDENTov tim Društveno odgovorno poslovanje (DOP) i ove akademske godine organizira projekt koji na najbolji način promiče i komunicira vrijednosti korporativne socijalne odgovornosti. Riječ je o projektu CSR in spotlight kojemu je glavni cilj podizanje svijesti o važnosti društveno odgovornog poslovanja ponajprije među studentskom populacijom, a potom i među širom javnosti. 

Projekt objedinjuje skupinu predavanja i radionica koja će 7. i 9. prosinca održati predstavnici prijavljenih poduzeća, sve kako bi se okupljene upoznalo s važnošću DOP-a u novom i modernom okruženju. 

Iako drugačijeg naziva, CSR in spotlight svojevrsni je nastavak projekta DOP Week koji je spomenuti tim uspješno realizirao već dvije godine zaredom.

Koja se znanja mogu prenijeti?

Društveno odgovorno poslovanje, koje promiče ideju da svako poduzeće ima određenu odgovornost prema društvu, pokazuje se jednim od najvažnijih koncepata poslovanja u budućnosti. 

Predstavnici poduzeća, na primjerima s radnog mjesta, studentima mogu približiti društveno odgovorne promjene koje su uveli, a pritom im predstaviti i rezultate koje je uvođenje tih promjena donijelo.

Studenti tako dobivaju uvid u način poslovanja velikih poduzeća, a samim time i saznanja o tome što mogu očekivati dolaskom na prvi stalni posao po završetku svojih studentskih dana. 

DOP kao praksa koja bi trebala biti integrirana u cjelokupno poslovanje, trebala bi postati i svojevrsno „stanje duha“ svih zaposlenika. Prvi korak prema upijanju potrebnih znanja ili osvješćivanja ovakve radne okoline, može se dogoditi već na ovom projektu.

Zainteresirana poduzeća dijelom projekta mogu postati prijavom putem forme do 21. studenog.

Za više informacija o radu Udruge, posjetite našu web stranicu ili društvene mreže Facebook, Instagram i LinkedIn. Kako ne biste propustili novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplatite se na naš newsletter.

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri