eStudent Logo
Povjerenstvo Zlatnog indeksa odabralo je ovogodišnje pobjednike

Povjerenstvo Zlatnog indeksa odabralo je ovogodišnje pobjednike

Autor: Jelena Bekić, 08. 03. 2023.

Zlatni indeks jedinstveni je projekt kojim studentske udruge nagrađuju poduzeća koja su doprinijela rastu i razvoju studenata. U petak, 3. 3. 2023., u prostoriji Virtual Office na Savskoj cesti, održan je Dan povjerenstva. Devet studentskih udruga zajedno je sudjelovalo u teškoj odluci, ali je cijeli dan vijećanja uspješno zaključen. 

Poduzeća su se nagrađivala u 6 kategorija: Stručne prakse, Stipendije, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stručna potpora i organiziranje projekata i Posebna nagrada Povjerenstva. Također, ove godine se uvela i nova klizna kategorija: Sport i zdravlje studenata.

Kategorija za Najbolji imidž izabrat će se online anketom koja je otvorena za javnost. Pobjednik će se proglasiti na Danu Ceremonije, 14. 3. 2023. godine, kada će biti održana i svečana dodjela nagrada.

Povjerenstvo je poručilo da je cijeli projekt udrugama i poduzećima od velike važnosti, kako sada tako i u budućnosti, a i nakon studiranja. 

„Cilj nam je pokazati velikim, ali i malim poduzećima da cijenimo sva ulaganja i trud, pa i ona najmanja. Želja nam je da ostanemo povezani sa zajednicom zbog napretka i stvaranja novih suradnji.“ – Dubravka Dubravac, Hrvatska studentska asocijacija.

„Zahvaljujem se eSTUDENTu na organizaciji projekta i na pozivu, te na promicanju naše kooperacije i suradnje za koju smatram da je bitnija od samog proglašenja nagrada. Također, drago mi je što ovim projektom potiču ne samo nas studente u daljnjem radu i isticanju tako dobrih poduzeća, nego i poduzeća da se prilagode nama.“ – Josip Štimec, dopredsjednik Ekonomske klinike.

Posebna zahvala upućuje se WESPA Spaces koji su nesebično donirali dvoranu na korištenje!

Saznaj više!

Ako se želite informirati o još sličnih tema ili pročitati korisne blogove, posjetite našu web stranicu. Na našim društvenim mrežama bilježimo sve o prošlim događajima i onima koji su pred nama. Zapratite nas na Instagramu, Facebooku i LinkedInu. Pretplatite se i na naš newsletter i saznajte sve novosti koje Vam donosimo!

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri