eStudent Logo
Postanite partner Accounting Battle-a i pronađite računovođe koji se uklapaju u viziju Vašeg poduzeća!

Postanite partner Accounting Battle-a i pronađite računovođe koji se uklapaju u viziju Vašeg poduzeća!

Autor: Goran Terzić, 23. 10. 2022.

I ove akademske godine, eSTUDENTov tim Računovodstvo i financije organizator je Accounting Battle-a, jedinog natjecanja iz područja računovodstva u Hrvatskoj. Svrha natjecanja jest omogućiti zainteresiranim studentima da prošire teorijska i praktična znanja s područja računovodstva te da se predstave poduzećima i potencijalno si osiguraju praksu, odnosno zaposlenje.

Koncept natjecanja i benefiti partnerstva  

Accounting Battle realizirat će se u ožujku nadolazeće godine, a koncept natjecanja čine tri dijela. Prvi krug odvija se online i namijenjen je provjeri teorijskog znanja natjecatelja. Nadalje, drugi krug, koji se također odvija online, podrazumijeva stepenicu više, odnosno rješavanje zadataka računskog oblika. Zadatke za oba dijela natjecanja pripremaju profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Konačno, posljednji krug rezerviran je za rješavanje jednog od triju ponuđenih poslovnih slučajeva s područja poreznog, financijskog ili upravljačkog računovodstva.

Poslovne slučajeve studentima priređuju partnerska poduzeća natjecanja. Stoga će, za vrijeme trećeg kruga, partneri Accounting Battle-a imati priliku izravno komunicirati s natjecateljima koji su stigli do posljednje razine te se pobliže upoznati s njihovim znanjima i vještinama. Naposljetku, partneri su zaduženi za proglašenje pobjednika natjecanja.

Osim edukativnog karaktera, Accounting Battle prilika je koja studentima pruža jasan uvid u očekivanja poslodavaca, a predstavnicima poduzeća omogućuje da brzo i efikasno pronađu proaktivne praktikante ili zaposlenike koji će se uklopiti u viziju njihova poslovanja. Ukoliko želite postati dio Accounting Battle natjecanja, prijavu možete podnijeti do 31. siječnja 2023., a potrebne informacije i upute pronaći ćete u natječaju.

Saznaj više!

Sve informacije o studentskoj udruzi eSTUDENT dostupne su na web stranici. Pravovremene obavijesti o mogućnostima koje Udruga nudi studentima i poduzećima objavljujemo i na našim društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn. Također, pretplatom na newsletter osigurajte si uvid u novosti koje za Vas pripremamo u tekućoj akademskoj godini!  

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri