eStudent Logo
Počinju prijave za predavanja u sklopu projekta Presentation skills!

Počinju prijave za predavanja u sklopu projekta Presentation skills!

Autor: Jana Huzjak, 06. 03. 2023.

Želiš li svoje komunikacijske vještine dovesti na višu razinu, skupiti samopouzdanja kada trebaš govoriti pred mnoštvom ljudi ili produbiti svoje znanje - pred tobom je sljedeći projekt koji će ti pomoć u mnogo toga vezano uz tvoj društveni život, svakodnevne izazove, a i budućnost koju ćeš krojiti svojim sposobnostima koje ćeš imati prilike razviti i osvijestiti.

Želja za realizacijom najbolje verzije nas samih uvijek je prioritet, a pogotovo studentima pred kojima se nalazi niz mogućnosti koje će im otvoriti vrata uspjehu ako ih iskoriste. Zato iskoristi priliku, stremi višemu i prijavi se putem linka jer prijave traju od 6. 3. do kraja mjeseca odnosno 30. 3. 

Što Presentation skills projekt zapravo jest ?

Udruga eSTUDENT trudi se ponuditi što veći spektar pogodnosti koje će studentima pomoći na svim poljima pa tako provodi društveni projekt edukativnog karaktera - Presentation skills. 

Projekt je koncipiran tako da obuhvaća razna predavanja koja se baziraju na unapređenju komunikacijskih, a i prezentacijskih vještina te je u cilju  potaknuti studente da rade na sebi i svojim sposobnostima. 

Podršku u provođenju ovog projekta pruža akademska zajednica i privatni sektor Varaždinske i Međimurske županije, a i šire.  

Prošlih godina, ovaj je projekt bio zamišljen kao case study natjecanje na kojem su studenti svoje poslovne ideje trebali predstaviti i prezentirati, no danas ovaj projekt služi studentima da prodube prezentacijske i komunikacijske vještine kako bi im bilo lakše graditi vlastiti budućnost i skupiti samopouzdanje.

Predavanja u sklopu projekta

Predavanja se provode kroz 2 tjedna te će ih studenti moći pohađati prijavom putem linka. Na svakom predavanju u određenom tjednu, obrađivat će se specifične teme vezane uz polje komunikacijskih, prezentacijskih i socijalnih vještina, govorništva, liderstva, grafičkog dizajna i multimedijske vještine prezentiranja. 

Priliku za prijavu na predavanja imaju mogućnost svi studenti koji su željni naučiti ili produbiti znanje o stvaranju kvalitetnih prezentacija, provođenju samog prezentiranja, govorništva i skupljanju sigurnosti u sebe kako im budući izazovi ili poslovne prilike ne bi bile mukotrpne, već nešto što budi želju i volju za predstavljanjem i iskazivanjem vlastitih sposobnosti na najbolji mogući način.

Saznaj više!

Dodatne informacije vezane uz našu Udrugu, predavanja, seminare, radionice ili događanja možeš istražiti na našoj web stranici ili na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i LinkedIn profilu. Pretplatom na naš newsletter, možeš primati novosti koje Udruga eSTUDENT provodi.

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri