eStudent Logo
Otvorene su prijave na Financial Week: “Investiraj vrijeme i riješi financijske dileme”

Otvorene su prijave na Financial Week: “Investiraj vrijeme i riješi financijske dileme”

Autor: Lucia Jezerčić, 05. 12. 2022.

Jedanaestu godinu zaredom održava se projekt Financial Week pod okriljem eSTUDENTovog tima Računovodstvo i financije. Financial Week projekt je edukativnog karaktera gdje studenti imaju priliku u tjedan dana predavanja i radionica saznati ponešto o aktualnim temama iz područja financija i ekonomije općenito. 

Tom prigodom Udruga pruža mogućnost studentima da se prijave i saznaju više o svijetu financija od samih stručnjaka. Ovim putem, zainteresirani studenti steći će širu vrstu znanja od one koju mogu dobiti u sklopu redovnih predavanja na fakultetu. 

Što nas čeka na Financial Week-u?

Financial Week započinje 12. prosinca 2022. u 14 sati, s predavanjem u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu čiji je predavač ekonomski analitičar Hrvoje Stojić. On će održati predavanje na temu “Makroekonomska očekivanja za RH u 2023. godini”.

Sljedeće predavanje s radionicom nosi naziv „Znanje uberi i EU fondove poberi“, a održat će ga predstavnik Deloitte i to u utorak, 13. prosinca, s početkom u 11 sati u prostorima tvrtke na Radničkoj cesti 80/6.

U srijedu, 14. prosinca predstavit će se Marko Luketina, savjetnik u Direkciji za ekonomske analize u Hrvatskoj narodnoj banci, s predavanjem pod nazivom „Tko se boji inflacije još?“. Njegovo predavanje započinje u 11 sati, u dvorani 31 na EFZG-u.

Istog dana od 14 do 16 sati, u dvorani 32, slijedi predavanje Roberta Špoljara, revizora u Mazars-u, a nosi naslov „Revizori: saveznici ili neprijatelji?“.

Na samom završetku projektnog tjedna, 16. prosinca u 14 sati u dvorani 31 na EFZG-u, Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, održat će predavanje „Sukobi interesa u svijetu financija“.

Zašto i kako se mogu uključiti u projekt?

Financial Week donosi korisne teme o kojima redovito slušamo u medijima te kojima smo konstantno izloženi, a rijetko imamo relevantne informacije pomoću kojih možemo dobro procijeniti o čemu je ustvari riječ. Dakle, predavanja će zainteresiranim studentima pomoći da bolje spoznaju svijet u kojem žive, a naši predavači stajat će im na raspolaganju za sve nejasnoće. 

Prijaviti se na Financial Week možeš do 10. prosinca klikom na link.

Saznaj više!

Ako te zainteresirala naša Udruga i želiš saznati više o njoj ili pak pročitati sličan sadržaj, posjeti našu web stranicu i društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn. Da ne propustiš buduće članke i novosti, pretplati se na naš newsletter.

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri