eStudent Logo
Otvorene su prijave na Financial Week: “Investiraj vrijeme i riješi financijske dileme”

Otvorene su prijave na Financial Week: “Investiraj vrijeme i riješi financijske dileme”

Autor: Lucia Jezerčić, 05. 12. 2022.

Jedanaestu godinu zaredom održava se projekt Financial Week pod okriljem eSTUDENTovog tima Računovodstvo i financije. Financial Week projekt je edukativnog karaktera gdje studenti imaju priliku u tjedan dana predavanja i radionica saznati ponešto o aktualnim temama iz područja financija i ekonomije općenito. 

Tom prigodom Udruga pruža mogućnost studentima da se prijave i saznaju više o svijetu financija od samih stručnjaka. Ovim putem, zainteresirani studenti steći će širu vrstu znanja od one koju mogu dobiti u sklopu redovnih predavanja na fakultetu. 

Što nas čeka na Financial Week-u?

Financial Week započinje 12. prosinca 2022. u 14 sati, s predavanjem u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu čiji je predavač ekonomski analitičar Hrvoje Stojić. On će održati predavanje na temu “Makroekonomska očekivanja za RH u 2023. godini”.

Sljedeće predavanje s radionicom nosi naziv „Znanje uberi i EU fondove poberi“, a održat će ga predstavnik Deloitte i to u utorak, 13. prosinca, s početkom u 11 sati u prostorima tvrtke na Radničkoj cesti 80/6.

U srijedu, 14. prosinca predstavit će se Marko Luketina, savjetnik u Direkciji za ekonomske analize u Hrvatskoj narodnoj banci, s predavanjem pod nazivom „Tko se boji inflacije još?“. Njegovo predavanje započinje u 11 sati, u dvorani 31 na EFZG-u.

Istog dana od 14 do 16 sati, u dvorani 32, slijedi predavanje Roberta Špoljara, revizora u Mazars-u, a nosi naslov „Revizori: saveznici ili neprijatelji?“.

Na samom završetku projektnog tjedna, 16. prosinca u 14 sati u dvorani 31 na EFZG-u, Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, održat će predavanje „Sukobi interesa u svijetu financija“.

Zašto i kako se mogu uključiti u projekt?

Financial Week donosi korisne teme o kojima redovito slušamo u medijima te kojima smo konstantno izloženi, a rijetko imamo relevantne informacije pomoću kojih možemo dobro procijeniti o čemu je ustvari riječ. Dakle, predavanja će zainteresiranim studentima pomoći da bolje spoznaju svijet u kojem žive, a naši predavači stajat će im na raspolaganju za sve nejasnoće. 

Prijaviti se na Financial Week možeš do 10. prosinca klikom na link.

Saznaj više!

Ako te zainteresirala naša Udruga i želiš saznati više o njoj ili pak pročitati sličan sadržaj, posjeti našu web stranicu i društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn. Da ne propustiš buduće članke i novosti, pretplati se na naš newsletter.

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri