eStudent Logo
Kako naučiti voljeti?: otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you

Kako naučiti voljeti?: otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you

Autor: Filip Dešman, 10. 02. 2023.

Treće predavanje eSTUDENTovog projekta It starts with you, s nazivom Kako naučiti voljeti?, održat će se 17. veljače u 17:30 sati u dvorani B3 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Predavanje će označiti ulazak u novu tematsku fazu projekta koji će u veljači staviti fokus na partnerske odnose, a potom i nasilje u istima. Sam će događaj ovog puta biti koncipiran kao radionica, a predvodit će ju pokretači platforme Kognitivna Muza; Izabela i Dinko Pleša. 

Spomenuti par supružnika bavi se provedbom individualnog, ali i partnerskog savjetovanja, a oboje su certificirani life coachevi. Dinko je magistar psihologije koji posjeduje dugogodišnje radno iskustvo kao profesor i stručni suradnik-psiholog. Izabela je kroatistica i specijalistica za marketing koja se bavi vođenjem njihovog Instagram profila koji je trenutno nadomak 11 tisuća pratitelja. Svoju inicijativu započeli su sredinom kolovoza 2020. kao reakciju na povećanu razinu zamijećenog nezadovoljstva i anksioznosti kod ljudi u njihovom okruženju, a otad su objavili velik broj podcasta, a održali su i zapažen broj radionica.

Na događanju koje će se odviti sljedećeg tjedna fokus će se preusmjeriti na propitkivanje ljubavnih obrazaca koji su u nama usađeni, a tematizirat će se odabir romantičnih partnera u današnjici. Prema novim, a ujedno i nepovoljnim trendovima, osobu s druge strane sve manje promatramo kao ličnost koja posjeduje svoje osobne potrebe, a sve više kao nekoga tko može ili ne može zadovoljiti naše. Spomenut će se kako popularna i konzumeristička kultura iskrivljuju našu definiciju ljubavi, a prisutni će, kroz kratak segment samorefleksije, probati odgonetnuti koja ih ograničavajuća uvjerenja sprječavaju u pronalasku ljubavi.

Nalazili se trenutno u romantičnoj vezi ili ne, radionica će pružiti niz korisnih savjeta svim polaznicima, a svoje mjesto na istoj možete rezervirati prijavom putem forme.

Podsjetimo, ovakav tip edukacija s posebnim osvrtom na važnost mentalne higijene uslijedit će i u narednim tjednima i mjesecima. Njih organiziraju članovi/ice tima Evaluacije, jednog od 19 vrijednih timova unutar studentske udruge eSTUDENT.

Saznaj više!

Informacije o prijavama na sva predavanja projekta It starts with you, zajedno s izvještajima s onih već održanih, pročitaj na našoj web stranici. Važne i pravovremene podatke dijelimo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađi na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Za više obavijesti o aktivnostima kojima možeš upriličiti iskustvo studiranja pretplati se na newsletter, kojeg na tvoju e-adresu šaljemo dvaput svakog mjeseca. 

Ostale objave

10. 06. 2023.

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Ljetni dani u Zagrebu neće biti dosadni pa i ako ne ideš na more, imati ćeš priliku opustiti se na brojnim festivalima uz dobru hr...

09. 06. 2023.

Održana je završnica LUMEN platforme - jednog od najduljih i najvećih i studentskih natjecanja u regiji!

Nakon gotovo šest mjeseci intenzivnog rada na svojim projektima, natjecatelji su dočekali i službenu završnicu LUMENa

04. 06. 2023.

Osvježenje za nadolazeće ljeto: top 5 ljetnih bezalkoholnih koktela

Donosimo ti pet bezalkoholnih osvježavajućih koktela koji će ti obilježiti ovo vruće nadolazeće ljeto i koji će ti upotpuniti užit...

31. 05. 2023.

Završetak projekta It starts with you: osnaživanje kroz prepoznavanje i prevladavanje starih ovisnosti

Edukativni projekt It starts with you kojeg organizira tim Evaluacije unutar studentske udruge eSTUDENT službeno je završio poslje...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri