eStudent Logo
Kako naučiti voljeti? Otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you!

Kako naučiti voljeti? Otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you!

Autor: Filip Dešman, 10. 02. 2023.

Treće predavanje eSTUDENTovog projekta It starts with you, s nazivom Kako naučiti voljeti?, održat će se 17. veljače u 17:30 sati u dvorani B3 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Predavanje će označiti ulazak u novu tematsku fazu projekta koji će u veljači staviti fokus na partnerske odnose, a potom i nasilje u istima. Sam će događaj ovog puta biti koncipiran kao radionica, a predvodit će ju pokretači platforme Kognitivna Muza; Izabela i Dinko Pleša. 

Spomenuti par supružnika bavi se provedbom individualnog, ali i partnerskog savjetovanja, a oboje su certificirani life coachevi. Dinko je magistar psihologije koji posjeduje dugogodišnje radno iskustvo kao profesor i stručni suradnik-psiholog. Izabela je kroatistica i specijalistica za marketing koja se bavi vođenjem njihovog Instagram profila koji je trenutno nadomak 11 tisuća pratitelja. Svoju inicijativu započeli su sredinom kolovoza 2020. kao reakciju na povećanu razinu zamijećenog nezadovoljstva i anksioznosti kod ljudi u njihovom okruženju, a otad su objavili velik broj podcasta, a održali su i zapažen broj radionica.

Na događanju koje će se odviti sljedećeg tjedna fokus će se preusmjeriti na propitkivanje ljubavnih obrazaca koji su u nama usađeni, a tematizirat će se odabir romantičnih partnera u današnjici. Prema novim, a ujedno i nepovoljnim trendovima, osobu s druge strane sve manje promatramo kao ličnost koja posjeduje svoje osobne potrebe, a sve više kao nekoga tko može ili ne može zadovoljiti naše. Spomenut će se kako popularna i konzumeristička kultura iskrivljuju našu definiciju ljubavi, a prisutni će, kroz kratak segment samorefleksije, probati odgonetnuti koja ih ograničavajuća uvjerenja sprječavaju u pronalasku ljubavi.

Nalazili se trenutno u romantičnoj vezi ili ne, radionica će pružiti niz korisnih savjeta svim polaznicima, a svoje mjesto na istoj možete rezervirati prijavom putem forme.

Podsjetimo, ovakav tip edukacija s posebnim osvrtom na važnost mentalne higijene uslijedit će i u narednim tjednima i mjesecima. Njih organiziraju članovi/ice tima Evaluacije, jednog od 19 vrijednih timova unutar studentske udruge eSTUDENT.

Saznaj više!

Informacije o prijavama na sva predavanja projekta It starts with you, zajedno s izvještajima s onih već održanih, pročitaj na našoj web stranici. Važne i pravovremene podatke dijelimo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađi na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Za više obavijesti o aktivnostima kojima možeš upriličiti iskustvo studiranja pretplati se na newsletter, kojeg na tvoju e-adresu šaljemo dvaput svakog mjeseca. 

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri