eStudent Logo
Još jedna uzbudljiva eSTUDENT godina privedena kraju

Još jedna uzbudljiva eSTUDENT godina privedena kraju

Autor: Marija Brusić, 21. 07. 2020.

Kako bi se zaključila ova 2019./2020. godina, posljednji na red došao je Sum Up. 3. srpnja u restoranu Spoon udruga eSTUDENT održala je svoj posljednji event i njime zaključila svoju 16. godinu. Tim Public Relations & Event Management organizirao je ovogodišnji Sum Up filmske tematike pod nazivom And the Oscar goes to… eSTUDENT! Sum Up je događaj koji okruni svaku eSTUDENT godinu, no ove godine nije bilo krune, već je bilo zlatnih kipića!

Ova godina bila je prekretnica za mnoge događaje i mnoga natjecanja koja eSTUDENT organizira. Digitalizacijom projekata uspjeli su se održati razni projekti. Platformi LUMEN  ovo je bila prva godina i tako su natjecanja Case Study Competition, Mozgalo, App Start Contest i Elektroboj postali LUMEN Business, LUMEN Data Science, LUMEN Development i LUMEN Engineering. Accounting Battle održan je u tri kruga, kao što je bilo i planirano, ali sve u digitalnom obliku. Moot Court Croatia bilo je prvo online suđenje u Hrvatskoj. Presentation Skills, kao i većina ostalih projekata, organiziran je putem platforme Zoom. U sklopu Legal Weeka održana su tri online predavanja pravne tematike. Projekt Mozak voli zdravo jednim dijelom je proveden u digitalnom obliku, a radionice su se stigle održati uživo. Umjesto planirane konferencije, organiziran je MVZ Week putem Facebooka. Digitalizacijom su pojedini projekti dobili još širu publiku jer su tako privukli sudionike iz cijele regije. 

Voditeljica tima Društveno odgovorno poslovanje Sara Delišimunović za prethodnu godinu rekla je "Godina iza nas naučila nas je kako uvijek trebamo očekivati neočekivano i potaknula našu snalažljivost. Unatoč nesvakidašnjoj situaciji u kojoj smo se našli, uspješno smo digitalizirali Ceremoniju Zlatnog indeksa te organizirali jedan novi projekt, Webinar: Društveno odgovorno poslovanje za bolje sutra koji nas je potaknuo na razmišljanje o provođenju većeg broja predavanja o društveno odgovornom poslovanju u budućnosti."

Ivo Starešina, voditelj tima Marketing, smatra da je "Ova godina za sve timove unutar skupine Marketing & Public Relations bila i više nego izazovna. Tim Marketing je imao zadatak biti predvodnik procesa digitalizacije eSTUDENTovih natjecanja i projekata. Odrađena digitalizacija projekata otvorila nam je potpuno novu perspektivu glede izvedbe projekata u budućnosti. Kao jedan od voditelja tima Marketing imao sam priliku, sa svojim članovima, surađivati s mnogo timova unutar Udruge što je bilo poučno iskustvo."

 

Ako želiš znati nešto više o Udruzi, zaprati nas na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, čitaj naš web ili se pretplati na newsletter.

Ostale objave

25. 09. 2020.

BUDI DIO ePRIČE - počinju prijave za najveću studentsku Udrugu

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijavi se i budi dio ePRIČE koja traje sedamnaestu godinu...

22. 09. 2020.

Učiti je lako - eSTUDENT zna kako!

Donosimo vam nekoliko provjerenih metoda uz koje će vam učenje biti brzo i jednostavno.

15. 09. 2020.

Povratak studentskoj rutini - tips and tricks

Ljeto je skoro gotovo, a studentske obveze zovu. eSTUDENT ti donosi savjete kako se što bezbolnije vratiti studentskoj rutini.

07. 09. 2020.

Počinju prijave poduzeća za Career Speed Dating 2020.

Prijave poduzeća za ovogodišnju 5.0 verziju traju do 25. rujna.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri