eStudent Logo
Još jedan eSTUDENT team building je iza nas!

Još jedan eSTUDENT team building je iza nas!

Autor: Hana Peter & Zita Treščec, 08. 12. 2022.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi, s ciljem boljeg upoznavanja i jačanja timskog duha kod novih članova, održan još jedan eSTUDENT team building. Od 2. do 4. prosinca studenti su se zabavljali u Hotelu Park Čakovec

Cijeli događaj osmislili su članovi Event Management tima, koji su za svoje kolege iz Udruge pripremili niz zabavnih aktivnosti. Tema team buildinga bila su pića pa su tako svi nasumično podijeljeni u osam timova nazvanih po različitim pićima. Prvi zadatak za oformljene timove bio je predstaviti se na kreativan način ostalim skupinama. 

„Fenomenalno iskustvo! Svi timovi su bili odlični i stvarno su se potrudili oko prezentacije svoje teme“, rekao je Karlo Franić, jedan od članova Event Management tima. 

U istoj formaciji drugog su se dana timovi natjecali u zanimljivim i uzbudljivim igrama. Za okrjepu u pauzama između igara bili su zaduženi Red Bull i Sana. Kako ne bi nedostajalo natjecateljskog duha, bodovi u igrama zbrajali su se, a oni najbolji, na čelu s timom Mlijeko, na kraju su osvojili i nagrade. 

Zimski team building, 2022.

„Meni je najdraži trenutak bio, ako izuzmemo party, kada sam vidjela koliko je ljude zabavljalo slaganje tornja od čaša u jednoj od igara. To ih je sve nekako potaknulo da se uključe, vidio se timski duh“, istaknula je članica Event Management tima Mihaela Zorić

Oba dana zaključena su ludim partyjem u Gradskoj kavani u Čakovcu. Prvoga dana Udrugu je zabavljao tamburaški sastav Frikovi, dok je u subotu tu ulogu preuzeo DJ. 

Zimski team building, 2022.

„Party je bio odlična prilika za opustiti se, zabaviti i povezati s članovima iz drugih timova. Svidio mi se izbor glazbe jer je bilo za svačiji ukus ponešto i vjerujem da su se svi zabavili“, rekla je članica tima Šapa Zrinka Banec te dodala da se veseli nadolazećem afteru.

Neki su istaknuli kako im je najzabavnije bilo plesanje i skakanje s prijateljem „bez jedne potpuno funkcionalne noge”. Drugima je najzanimljivije bilo postavljati pitanja u igri Otmica, dok drugi nisu odabrali najdraži trenutak „jer je svaki bio sjajan“. 

“Kao predsjednica ne mogu biti ponosnija na sve članove, voditelje i predsjedništvo, a posebno na naš dragi Event Management i njihove voditelje koji su opet odradili odličan posao. Vjerujem da su se u tih nekoliko dana sklopila mnoga nova prijateljstva i ojačala već postojeća, ali ono što je trenutno najprimjetnije je definitivno muskulfiber!”, kroz smijeh je istaknula predsjednica Udruge Jana Gaži

Zimski team building, 2022.

Za sve one članove koji ovoga puta nisu bili u mogućnosti prisustvovati team buildingu, ali i one koji žele obnoviti iskustvo, nova prilika za druženje pruža će već u četvrtak na Team Building After Partyju. Ipak, za potpuni doživljaj ovakve vrste druženja članovi će morati pričekati ljetni team building. 

Saznaj više!

Ako vas je zainteresirala naša Udruga i želite saznati više o njoj ili pak pročitati sličan sadržaj, posjetite našu web stranicu i društvene mreže - Facebook, Instagram i LinkedIn, a kako ne bi propustili buduće članke i novosti, pretplatite se na naš newsletter.

Ostale objave

01. 03. 2024.

Ko da je rođendan – naša najveća proslava godine!

Pripremite se za nezaboravnu proslavu jer eSTUDENT slavi svoj 20. rođendan!

28. 02. 2024.

Kuda za vikend?!

Od jazza i soula, preko rocka i metala pa sve do techna i reggaetona… Gdje izaći ako ti je dosta „žaruljica“?

26. 02. 2024.

Studenti i studentice! Priprema, pozor jer prijave za Accounting Battle počinju - SAD!

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na šesto izdanje natjecanja Accounting Battle!

22. 02. 2024.

Na trećem Izletu upoznali smo PwC Hrvatska

Na trećem Izletu na buduće radno mjesto ugostio nas je PwC Hrvatska gdje su nam otkrili kako funkcioniraju

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri