eStudent Logo
Digitalizacija projekta Mozak voli zdravo

Digitalizacija projekta Mozak voli zdravo

Autor: Barbara Gašpar, 13. 05. 2020.

Unatoč nepredviđenoj situaciji, udruga eSTUDENT odlučila je da se projekt Mozak voli zdravo nastavlja u digitalnom obliku. U razdoblju od 18. svibnja do 24. svibnja putem društvene mreže Facebook imat ćete priliku naučiti voditi brigu o vlastitom zdravlju, pri čemu se poseban naglasak pridaje pravilnom načinu prehrane, redovitoj tjelovježbi, mentalnom zdravlju te iznimno važnoj osobnoj motivaciji.

Ništa neće ostati nedorečeno 

Tijekom MVZ Weeka imat ćete mogućnost vidjeti fitness treninge Frane Bobana i recepte Jelene Tomašević te kviz na temu prehrambenih aditiva. Veliki trud uložen u nažalost otkazanu konferenciju se isplatio, jer će se online realizaciji projekta pridružiti predavači: Dragana Olujić, Natko Beck, Marina Milošević, Mašenjka Katić i Sandra Župarić. Možete očekivati zabavne edukativne kvizove na temelju  najvažnijih crtica njihovih predavanja. Na taj način otvara se puno šansi za osvajanje mnogobrojnih poklona. 

Podsjećamo, početkom ožujka održane su radionice pod nazivom: Što jesti u danu, a ne kuhati, Izrada prirodne kozmetike, Koje namirnice mozak (zaista) voli. Također u sklopu projekta Mozak voli zdravo, petu godinu zaredom, organizirano je kulinarsko online natjecanje Brocoola.  Više detalja o pobjednicima ovog studentskog natjecanja i održanim radionicama možete pronaći ovdje.

Ako želiš otkriti i saznati nešto više!

Pratite naše društvene mreže Facebook i Instagram gdje će se sudionicima projekta uz motivirajući i poučni sadržaj pružiti prilika za osvajanje vrijednih poklona zato #staytuned. Posjetite naš web ili se pretplatite na newsletter kako bi bio/la u toku sa svim aktualnostima iz eSTUDENT svijeta.

Ostale objave

21. 07. 2020.

Još jedna uzbudljiva eSTUDENT godina privedena kraju

Sum Up kao šećer na kraju ove nepredvidljive godine.

30. 06. 2020.

eSTUDENT opremio potrebite školarce!

Prikupljeno 2600 komada školskog pribora!

10. 06. 2020.

Kipići Zlatnog indeksa su dodijeljeni!

eSTUDENT već desetu godinu zaredom nagrađuje najbolja društveno odgovorna poduzeća.

08. 06. 2020.

LUMENi su pronađeni!

Ovogodišnja velika završnica LUMEN natjecana je održana, a sve o finalistima i pobjednicima možete pronaći ovdje!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri